Ommen | straatinfo

verkeersdelict politie meldingen

Twee mannen aangehouden na achtervolging

verkeersdelict

Ommen - De politie heeft woensdagnacht 3 juni na een achtervolging twee mannen van 31 en 42 jaar uit Almere aangehouden. De twee worden verdacht van het stelen van twee auto?s en kentekenplaten.

Dinsdag 2 juni zijn kentekenplaten gestolen van een auto inHardenberg. De politie kwam een auto met de gestolen kentekenplaten op het spoordoor gebruik te maken van ANPR. Met ANPR (Automatic Number Plate Recognition)scant een camera kentekens van voorbijrijdende voertuigen. De auto bleek ookgestolen te zijn en agenten hebben op de A28 de achtervolging ingezet. Ze kondende auto stoppen op de Hessenweg in Ommen.

Gestolen auto?s

De 31-jarige passagier gaf zich meteen over, maar de 42-jarigebestuurder ging er lopend vandoor. Na een zoektocht met een warmtebeeldcamera eneen politiehond werd hij in een weiland aan de overkant van de weg aangehouden.De gestolen auto bleek vorige week te zijn meegenomen na een proefrit bij eenautodealer aan de Marsweg in Zwolle. Bij die autodealer is een gestolen auto uitFlevoland achtergelaten. Er is een onderzoek ingesteld.

(2015258631)

Soortgelijke berichten

Twee dealers in bewaring gesteld door Raadkamer
Bergen Op Zoom

Achtervolging gestolen auto eindigt tegen gevel
Maastricht

Verdachten koperdiefstal aangehouden na achtervolging
Zwolle

Inbrekers op heterdaad betrapt
Amsterdam

Twee verdachten aangehouden na poging inbraak
Purmerend

Politie houdt smartphone dieven aan
Amsterdam

Twee jongens aangehouden na achtervolging
Leeuwarden

Autodief na achtervolging aangehouden
Ijmuiden

IJzerdieven aangehouden
Bussum

Politie houdt twee verdachten voor auto-inbraak aan
Rotterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio